• Vertrouwd en dichtbij...

    Uitvaartzorg Van Tilburg uit Schaijk
  • 1

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger voor een begrafenis of crematie in Overlangel? Wij zijn er om u te helpen. Uitvaartzorg Van Tilburg is een kleinschalige, betrokken uitvaartonderneming met veel ervaring in Overlangel en omgeving die u van dag 1 tot de nazorg zal begeleiden en ondersteunen.

Wij hebben als doel een goede uitvaart te verzorgen die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen, ook als deze wat minder alledaags zijn. Hierdoor wordt het afscheid een waardevolle, blijvende herinnering voor de nabestaanden. Een verdrietig, emotioneel moment, maar ook een periode om met een goed gevoel aan terug te denken.

Wij zijn bekend met alle mogelijkheden in Overlangel en omgeving als het gaat om het verzorgen van een uitvaart. Kiest u bijvoorbeeld voor een kerkelijke uitvaart in de St. Antonius Abt kerk? Of wilt u juist een afscheidsdienst in een andere omgeving zoals een zalencentrum, restaurant of eigen locatie?

Aansluitend kunt u kiezen uit diverse opties. Zoals begraven op de parochiebegraafplaats. Ook werken wij samen met alle crematoria in de regio, u bent dus altijd volledig vrij in uw keuze.

Na afloop van de afscheidsdienst en de begrafenis of crematie kiezen nabestaanden vaak voor een samenkomst in een informelere setting om na te kunnen praten. Ook bij deze keuzes kunnen wij u helpen.

Ook de opbaring kunnen we op elke locatie verzorgen, of dat nu in een huiselijke omgeving is of bijvoorbeeld in een mortuarium.

Uitvaartzorg Van Tilburg is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Dit betekent dat wij u altijd van dienst kunnen zijn, of u nu een uitvaartverzekering heeft of niet. 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of wilt u graag een vrijblijvend gesprek met ons? Neem gerust contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar: 0486 41 45 19.

 

 

Team

Lees hier meer over ons

Uitvaartzorg Van Tilburg

Pastoor van Winkelstraat 42B

5374 BK Schaijk

Telefoon: 0486 41 45 19

(24 uur per dag bereikbaar)

Nabestaanden over ons

  • Bart en Gijs en personeel waren heel warm en betrokken bij de voorbereiding van de crematie en de afscheidsdienst, altijd bereikbaar en meedenkend met die moeilijke voorbereidingen.
  • 1
  • 2
  • 3

Verzekering en kosten

Bijna elke uitvaartverzekering biedt u de vrijheid te kiezen voor een eigen uitvaartverzorger. Ook met de zogenaamde naturapolissen van bijvoorbeeld Dela, Monuta of Yarden kunt u bij ons terecht. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.


Elke uitvaart is anders, dus de kosten variëren ook. Als bij een eerste gesprek de wensen doorgesproken zijn, maken we voor u een begroting. Hierdoor heeft u een duidelijke indicatie van de kosten en komt u dus achteraf niet voor verrassingen te staan. U kunt hier een begroting opvragen.

Begraven in de natuur

In Schaijk is in 2016 Natuurbegraafplaats Maashorst geopend. Natuurbegraven is eeuwig begraven worden in de vrije natuur op een plek die u zelf uitkiest. Dat kan bij leven, maar ook nabestaanden kunnen een plek uitzoeken. Na een crematie kunt u eveneens kiezen voor natuurbegraven, er zijn speciale plekken voor urnen.


Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van uitvaarten op deze natuurbegraafplaats. Meer informatie vindt u op onze pagina over natuurbegraven.