• Een waardig afscheid...

    Voor een uitvaart zoals ú die wenst.
  • 1

Afscheid Erik van der Heijden

Op deze pagina vindt u de informatie om de avondwake en uitvaartdienst van Erik van der Heijden live mee te kunnen kijken. 

 

Avondwake - donderdag 5 augustus, 19.00 uur

Indien u op de link hieronder klikt komt u direct op het Youtubekanaal van Parochie De Goede Herder Nistelrode. Op deze pagina zal een livestream komen staan van de uitvaartdienst. Klik hierop en de livestream zal automatisch starten. De verbinding komt pas tot stand wanneer de plechtigheid is gestart. 

 

 Klik hier om naar het Youtubekanaal te gaan van de Avondwake (opent in nieuw venster).

 

Opent er geen nieuw venster? Kopiëer en plak dan onderstaand URL in uw browser:

https://www.youtube.com/channel/UCzK1DzsXekP9-9UC4kRQaaQ

 

Uitvaartdienst - vrijdag 6 augustus, 11.30 uur

Indien u op de link hieronder klikt komt u direct op de pagina met de juiste livestream. U kunt op deze pagina uw inlogcode invoeren (02412). Wanneer u geen code kunt invullen bent u te vroeg met inloggen. Kom dan op een later tijdstip terug. De verbinding komt pas tot stand wanneer de plechtigheid is gestart. Indien u geen geluid heeft klikt u rechtsonder op het icoontje met de luidspreker. Zodra de dienst afgelopen is, verbreekt automatisch de verbinding.

 

Klik hier om naar de livestream van de Uitvaartdienst te gaan (opent in nieuw venster).

Inlogcode: 02412

 

Opent er geen nieuw venster met livestream? Kopiëer en plak dan onderstaand adres in uw browser:

https://secure.quickchannel.com/qc/?id=f027ppk

 

 

 

 

 

Team

Lees hier meer over ons

Uitvaartzorg Van Tilburg

Pastoor van Winkelstraat 42B

5374 BK Schaijk

Telefoon: 0486 41 45 19

(24 uur per dag bereikbaar)

Nabestaanden over ons

  • Bart en Gijs en personeel waren heel warm en betrokken bij de voorbereiding van de crematie en de afscheidsdienst, altijd bereikbaar en meedenkend met die moeilijke voorbereidingen. Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3

Verzekering en kosten

Bijna elke uitvaartverzekering biedt u de vrijheid te kiezen voor een eigen uitvaartverzorger. Ook met de zogenaamde naturapolissen van bijvoorbeeld Dela, Monuta of Yarden kunt u bij ons terecht. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.


Elke uitvaart is anders, dus de kosten variëren ook. Als bij een eerste gesprek de wensen doorgesproken zijn, maken we voor u een begroting. Hierdoor heeft u een duidelijke indicatie van de kosten en komt u dus achteraf niet voor verrassingen te staan. U kunt hier een begroting opvragen.

Begraven in de natuur

In Schaijk is in 2016 Natuurbegraafplaats Maashorst geopend. Natuurbegraven is eeuwig begraven worden in de vrije natuur op een plek die u zelf uitkiest. Dat kan bij leven, maar ook nabestaanden kunnen een plek uitzoeken. Na een crematie kunt u eveneens kiezen voor natuurbegraven, er zijn speciale plekken voor urnen.


Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van uitvaarten op deze natuurbegraafplaats. Meer informatie vindt u op onze pagina over natuurbegraven.