• Een waardig afscheid...

    Voor een uitvaart zoals ú die wenst.
  • 1

Corona Update: aantal aanwezigen op uitvaart per 1 juli

Vanaf 1 juli zijn er versoepelingen voor wat betreft uitvaarten. Hierdoor mogen er weer meer mensen op een uitvaart aanwezig zijn.
 
Hoeveel mensen mogen er op een uitvaart aanwezig zijn?
Vanaf 1 juli hangt dat af van de plek waar de uitvaart gehouden wordt. Aanwezigen moeten altijd 1,5 meter afstand kunnen houden.
 
Voor uitvaarten binnen of buiten geldt geen maximumaantal personen onder de volgende aanvullende voorwaarden: vaste zitplaatsen, reservering en gezondheidscheck vooraf.
 
Als dat niet kan, geldt wel een maximumaantal: 100 bezoekers voor binnen of een maximum van 250 bezoekers voor buiten (zonder personeel). In de praktijk zullen er helaas weinig ruimten zijn waar grote groepen op 1,5 meter afstand van elkaar samen kunnen komen voor een uitvaart.
download 1

 

 

Team

Lees hier meer over ons

Uitvaartzorg Van Tilburg

Pastoor van Winkelstraat 42B

5374 BK Schaijk

Telefoon: 0486 41 45 19

(24 uur per dag bereikbaar)

Nabestaanden over ons

  • Bart en Gijs en personeel waren heel warm en betrokken bij de voorbereiding van de crematie en de afscheidsdienst, altijd bereikbaar en meedenkend met die moeilijke voorbereidingen. Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3

Verzekering en kosten

Bijna elke uitvaartverzekering biedt u de vrijheid te kiezen voor een eigen uitvaartverzorger. Ook met de zogenaamde naturapolissen van bijvoorbeeld Dela, Monuta of Yarden kunt u bij ons terecht. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.


Elke uitvaart is anders, dus de kosten variëren ook. Als bij een eerste gesprek de wensen doorgesproken zijn, maken we voor u een begroting. Hierdoor heeft u een duidelijke indicatie van de kosten en komt u dus achteraf niet voor verrassingen te staan. U kunt hier een begroting opvragen.

Begraven in de natuur

In Schaijk is in 2016 Natuurbegraafplaats Maashorst geopend. Natuurbegraven is eeuwig begraven worden in de vrije natuur op een plek die u zelf uitkiest. Dat kan bij leven, maar ook nabestaanden kunnen een plek uitzoeken. Na een crematie kunt u eveneens kiezen voor natuurbegraven, er zijn speciale plekken voor urnen.


Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van uitvaarten op deze natuurbegraafplaats. Meer informatie vindt u op onze pagina over natuurbegraven.