Kleinschalig, betrokken en maximale persoonlijke aandacht

Samen met een klein team van ervaren medewerkers verzorgen wij begrafenissen en crematies in Noordoost-Brabant. Door onze jarenlange ervaring in het regelen van uitvaarten zijn we volledig op de hoogte van alle mogelijkheden binnen de regio

Omdat we werken met een klein team ziet u in de periode rondom de uitvaart steeds dezelfde gezichten. Bart of Gijs zal vanaf de eerste dag tot en met de uitvaart uw aanspreekpunt blijven. Ook na de uitvaart blijven we betrokken. We komen langs om na te praten en samen met u terug te kijken op de uitvaart.

40 bewerkt web

 

Familiebedrijf

In 1930 kocht onze grootvader, Toon van Tilburg, een auto en startte hiermee een taxibedrijf. Dit bedrijf groeide gestaag en eind jaren 70 namen zoons Jan en Willie het bedrijf over.

Medio jaren 80 werden de activiteiten verder uitgebreid door voor uitvaartondernemingen volgauto's en rouwvervoer te leveren. Niet lang daarna is ook begonnen met het verzorgen van overledenen. Voor afscheidsbezoek wordt vanaf dan het mortuarium in Schaijk aan de Bossestraat betrokken. Ook komt er in die tijd steeds meer vraag naar het regelen van uitvaarten, waardoor het bedrijf langzamerhand is uitgegroeid naar een taxibedrijf én uitvaartonderneming.

In 2001 treedt de derde generatie van de familie Van Tilburg toe. Gijs, zoon van Willie, brengt in de loop der jaren de nodige vernieuwing in het bedrijf en verdere professionalisering in de uitvaarttak.

Gijs zijn hart ligt bij het regelen van uitvaarten. Omdat daarnaast Willie een stapje terug wil doen, wordt het vervoersbedrijf en uitvaartonderneming in 2012 gesplitst in 2 aparte ondernemingen. Jan gaat samen met dochter Marijke en schoonzoon Frank verder met het vervoersbedrijf en Gijs met de uitvaartonderneming.

In 2013 is Bart, een broer van Gijs, gestart bij Uitvaartzorg Van Tilburg. Samen met Gijs staat hij nu aan het roer van de uitvaartonderneming.

 

Dag en nacht bereikbaar

U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 0486 414519.