Sfeervolle afscheidsruimte in rustige omgeving

Tegenwoordig is het in de meeste gevallen mogelijk om de opbaring thuis te laten plaatsvinden. Natuurlijk kunnen wij hiervoor zorgen. Meer informatie over de verzorging kunt u vinden op onze pagina over de laatste zorg. Als de mogelijkheid of wens er niet is om in huiselijke kring op te baren, kunnen wij u bijstaan. Wij beschikken over ons eigen uitvaartcentrum in Schaijk. Het uitvaartcentrum bevindt zich bij de Algemene begraafplaats aan de Bossestraat in een rustige, landelijke omgeving.

 

Ons uitvaartcentrum is sfeervol en huiselijk ingericht en beschikt over de volgende ruimtes:

Ontvangstruimte

U betreedt het uitvaartcentrum in de ontvangstruimte. De kamer heeft een huiselijke uitstraling en beschikt over een mooie tafel met stoelen, een zithoek en een pantry met mogelijkheden tot koffie- en theezetten. Deze ruimte is zeer geschikt om voorafgaand aan of na het afscheidsbezoek in alle rust samen te komen. Ook bevat deze kamer een tv-scherm waar een foto op getoond kan worden. Aangrenzend bevinden zich de afscheidskamer, het toilet en de koelruimte.

foto2         foto 1 

Afscheidskamer

De afscheidskamer is de ruimte waar de overledene wordt opgebaard en is sfeervol ingericht. De kamer beschikt over een een geluidsinstallatie, zodat u de muziek kunt afspelen die u wenst. U kunt de kamer inrichten zoals u wilt, maar ook gebruik maken van de kaarsen en andere decoraties die in de ruimte aanwezig zijn.

Mortuarium3    

  

Ander uitvaartcentrum of mortuarium

Als u liever heeft dat het opbaren plaatsvindt in een ander uitvaartcentrum of mortuarium dan is dat geen enkel probleem. Wij werken samen met alle organisaties in de regio en kunnen dat dus voor u regelen.