Informatieavond Natuurbegraven

SCHAIJK - Op woensdag 10 mei wordt er een informatieavond over Natuurbegraven gehouden bij Natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk. Deze avond wordt georganiseerd door Uitvaartzorg Van Tilburg in samenwerking met Natuurbegraven Nederland.

Sinds oktober vorig jaar is Natuurbegraafplaats Maashorst officieel geopend. Natuurbegraven is begraven met een eeuwigdurend grafrecht in de vrije natuur. Een laatste rustplaats midden in de natuur, op een zelf gekozen plek.


Gijs en Bart van Tilburg van Uitvaartzorg Van Tilburg uit Schaijk hebben inmiddels ruime ervaring opgebouwd met het verzorgen van uitvaarten op Natuurbegraafplaats Maashorst. Zij merken dat er nog veel onduidelijkheid heerst over wat Natuurbegraven inhoudt. Daarom organiseren zij samen met Natuurbegraafplaats Maashorst deze informatieavond. Op 10 mei is iedereen die meer wil weten over Natuurbegraven van harte welkom. Er zullen korte presentaties gegeven worden en er is alle ruimte om vragen te stellen over Natuurbegraven en de mogelijkheden bij Natuurbegraafplaats Maashorst. Maar natuurlijk ook over uitvaarten in het algemeen.


Naast Uitvaartzorg Van Tilburg en Natuurbegraafplaats Maashorst nemen ook andere organisaties deel aan deze avond. Zo zal een notaris van Van Mourik & De Bie notarissen aanwezig zijn en Wilfred Janssen, van Janssen BML, kan al uw vragen over verzekeringen beantwoorden.
U bent op woensdag 10 mei vanaf 18.30 uur van harte welkom. De informatieavond zal om 19.00 uur starten en duurt tot 21.00 uur. Natuurbegraafplaats Maashorst bevindt zich aan Franse Baan 2 te Schaijk.


Kunt u er deze avond niet bij zijn, maar wilt u wel meer weten over Natuurbegraven of uitvaarten in het algemeen? Neem dan contact op met Uitvaartzorg Van Tilburg via 0486 41 45 19 of Natuurbegraafplaats Maashorst via 0486 74 50 06. Ook kunt u kijken op onze pagina over natuurbegraven.