Uitvaartzorg Van TIlburg maakt online condoleren mogelijk

Uitvaartzorg Van Tilburg uit Schaijk biedt sinds kort een nieuwe service: het online condoleanceregister. Via de website www.uitvaartzorgvantilburg.nl kan een persoonlijke herinneringspagina worden aangemaakt waarop bezoekers berichten achter kunnen laten.

Online condoleanceregisters bestaan al langer, maar bieden vaak weinig mogelijkheden en voor nabestaanden kan het een flinke belasting zijn om een register aan te maken. Daarnaast weten bekenden het register vaak niet te vinden of weten zelfs niet van het bestaan. Deze problemen en zorgen wil Uitvaartzorg Van Tilburg graag wegnemen en heeft daarom een eigen pagina binnen haar website aangemaakt waarop condoleanceregisters geplaatst kunnen worden.

De speciale herinneringspagina wordt door Uitvaartzorg Van Tilburg voor haar klanten opgezet en kan naast persoonlijke informatie en een foto ook informatie over de uitvaart bevatten en de rouwkaart. Iedereen kan deze pagina bezoeken en mooie herinneringen aan de overledene achterlaten, eventueel met foto, of condoleances overbrengen aan de nabestaanden. Deze dienst biedt Uitvaartzorg Van Tilburg kosteloos aan.

De pagina blijft zich ontwikkelen waarbij nieuwe mogelijkheden toegevoegd gaan worden. Zo kan er in de toekomst een herinneringsboek gedrukt worden met daarin alle geplaatste berichten en foto's.

Over Uitvaartzorg Van Tilburg
Ooit opgericht door grootvader Toon is Uitvaartzorg Van Tilburg een echt familiebedrijf. Inmiddels staat het bedrijf met Gijs en Bart onder leiding van de derde generatie. Wilt u graag meer informatie over het online condoleanceregister of een vrijblijvende afspraak? Bel dan 0486 414519 of bezoek de website.