Informatieavond uitvaartzorg in Nistelrode

Op 29 januari wordt er een informatieavond Uitvaartzorg in Café-Zaal 't Tramstation in Nistelrode gehouden. Deze zal om 19.30 uur beginnen.

 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Uitvaartzorg Van Tilburg uit Schaijk. Op deze avond wordt alle ruimte gegeven om vragen te stellen en komen onderwerpen voorbij als: wat moet er geregeld worden, wat doet een uitvaartonderneming voor u, wat zijn de mogelijkheden, wat kunt u zelf doen, etc. Daarnaast zal uitleg gegeven worden over het wensenboekje.

 

Het wensenboekje
Bij het regelen van een uitvaart komt vaak de vraag "Wat had hij of zij gewild?" voorbij. Een ingevuld wensenboekje biedt dan uitkomsten en geeft voor u rust.
Door het wensenboekje in te vullen weten de nabestaanden altijd hoe de overledene zijn of haar uitvaart gewild had. Alles komt daarbij aan bod. Natuurlijk de keuze tussen begraven en cremeren, maar ook bijvoorbeeld de muziek, de locatie, kist en de rouwkaart. Niet alles hoeft tot in detail ingevuld te worden, het gaat erom dat in het boekje komt te staan wat voor u belangrijk is.

 

Bernheze
Hoewel gevestigd in Schaijk, heeft Uitvaartzorg Van Tilburg ook binding met Bernheze. Een belangrijke reden hiervoor is dat medewerkers Thea Corsten, Carlo Leijten en Franca Hubers er vandaan komen. Zij kregen regelmatig uit hun omgeving vragen over wat er bij een uitvaart komt kijken. Daarom is het initiatief genomen voor deze informatieavond.

 

Familiebedrijf
Ooit opgericht door grootvader Toon is Uitvaartzorg Van Tilburg een echt familiebedrijf. Inmiddels staat het bedrijf met Gijs en Bart onder leiding van de derde generatie.

De informatievond op 29 januari is gratis toegankelijk. Heeft u niet de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn en wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart? Bel dan 0486 414519 voor een vrijblijvende afspraak. Ook een wensenboekje kunt u via deze weg opvragen.