Nieuws/blog

Mortuarium in Het Wapen van Reek wordt gesloten

REEK - Vanaf de opening van het nieuwe Wapen van Reek beheerde Uitvaartzorg Van Tilburg het mortuarium aldaar. Het bestuur van het gemeenschapshuis besloot onlangs om de ruimte van het mortuarium in Het Wapen een andere bestemming te geven. Dit betekent dat het mortuarium gesloten zal worden.

Lees meer...

Hoe kan ik iemand troosten in Coronatijd?

De corona maatregelen zijn strenger geworden, wat betekent dat er vanaf aanstaande maandag maximaal 30 personen bij een uitvaart aanwezig mogen zijn. Daarom kun je mogelijk een uitvaart niet bijwonen en de nabestaanden op die manier ondersteunen. Wij geven tips om te troosten of helpen bij een overlijden in deze heftige tijd:

Lees meer...

Het coronavirus en uitvaarten: dit zijn de maatregelen en alternatieven

De afgelopen week zijn er vergaande maatregelen getroffen door de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Deze hebben grote gevolgen voor uitvaartdiensten en afscheidsbezoeken. Wij zijn verplicht om aan deze regels gehoor te geven en hebben ze voor u op een rijtje gezet. Inclusief aanvullende alternatieven. Onze dienstverlening blijft ongewijzigd. Samen met u organiseren we een persoonlijk en waardevol afscheid.

 

Lees meer...

Corona Update: aantal aanwezigen op uitvaart per 1 juli

Vanaf 1 juli zijn er versoepelingen voor wat betreft uitvaarten. Hierdoor mogen er weer meer mensen op een uitvaart aanwezig zijn.

Lees meer...