Nieuws/blog

Alles over verklaring van erfrecht

Een verklaring van erfrecht wordt opgemaakt door een notaris. De notaris verklaart hierin, nadat alle gegevens zijn gecontroleerd, wie is overleden, of de overledene een testament heeft gemaakt en wat er in dit testament is bepaald. Bovendien verklaart de notaris wie de erfgenamen van de overledene zijn en eventueel wie van de erfgenamen door de overige erfgenamen gemachtigd is om de erfenis van de overledene af te wikkelen.

 

Lees meer...

Uitvaartverzekering op hogere leeftijd: kan dat?

Een veel gestelde vraag is of het op oudere leeftijd nog mogelijk is een uitvaartverzekering af te sluiten. Het korte antwoord daarop is ja. Tot uw 75e levensjaar is het bij vrijwel alle uitvaartverzekeraars nog mogelijk om een polis af te sluiten. Wel wordt afsluiten van de gewenste verzekering steeds lastiger naarmate u ouder bent.

Lees meer...

Informatieavond Natuurbegraven

SCHAIJK - Op woensdag 10 mei wordt er een informatieavond over Natuurbegraven gehouden bij Natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk. Deze avond wordt georganiseerd door Uitvaartzorg Van Tilburg in samenwerking met Natuurbegraven Nederland.

Lees meer...

Ontmoet ons op open dag Natuurbegraafplaats Maashorst

SCHAIJK - Op zaterdag 8 oktober zal Natuurbegraafplaats Maashorst officieel geopend worden. Naast rondleidingen over de begraafplaats, muziek, diverse presentaties en lezingen zal er een infomarkt zijn waar Uitvaartzorg Van Tilburg aan deel zal nemen. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van begraven op deze locatie. De open dag zal plaatsvinden tussen 12.00 en 17.00 uur.

Lees meer...