Wij willen graag weten hoe u uw ervaring met Uitvaartzorg Van Tilburg beoordeelt. Laat hier uw klantervaring achter en vergeet niet een beoordeling toe te kennen (1 tot 5 sterren). 

Het e-mailadres wat u invult zal niet zichtbaar op de site komen te staan en wordt alleen gevraagd om misbruik van het onderstaande formulier te voorkomen. 

Nabestaanden over onsPlaats uw klantervaring
  · 19.12.18
Hoi Gijs en team,
Hartelijk dank voor de proffessionele en betrokken begeleiding vanaf het overlijden, tot en met de crematie van ons mam. Mede dankzij juliie was het een warm afscheid. En gaf dat ons een goed gevoel. Nogmaals bedankt
  · 26.09.18
Binnen 5 weken verloren we twee mensen die ons heel dierbaar zijn. Beide uitvaarten zijn door uitvaartzorg Van Tilburg verzorgd. De persoonlijke en betrokken aanpak van de medewerkers voelt als een warm bad. Afscheid nemen doet pijn, maar dankzij het team van uitvaartzorg Van Tilburg koesteren we mooie herinneringen aan het laatste afscheid.
  · 28.03.18
Op 4 maart is onze broer Frank overleden. Voor ons niet de eerste keer dat we met Bart en Gijs te maken hebben gehad! Ook weer bewust voor uitvaartzorg van Tilburg gekozen want wat zijn jullie goed in jullie vak! Jullie manier van handelen, de warme belangstelling, de persoonlijke betrokkenheid, de rust die jullie bewaken, het meedenken, de ideeën waar jullie steeds meekomen, het meebewegen met ons, kortom de geweldige goede begeleiding die jullie bieden, daar kunnen wij alleen maar een hele diepe buiging voor maken. Wij kijken terug op een prachtig en mooi afscheid en dat maakt het verlies gemakkelijker! Nogmaals dank en een warme groet, Willemijn en Gerie
  · 23.01.18
Op de laatste dag van 2017 werd er door Gijs en Bart meegedacht na het overlijden van onze oom. Bart heeft in de week naar de uitvaart ons begeleid en de rust en de kennis die hij overbracht is zeer bijzonder te noemen.
De begeleiding vanuit het verpleeghuis en alles rondom de uitvaart was mooi en indrukwekkend.
Het meedenken in de zaken die wij of de familie graag zouden zien was heel natuurlijk en geen enkel probleem. Top.
De liefde voor het vak zie je zeker terug komen.
Bedankt!
Plaats uw klantervaring

reviews