Wij willen graag weten hoe u uw ervaring met Uitvaartzorg Van Tilburg beoordeelt. Laat hier uw klantervaring achter en vergeet niet een beoordeling toe te kennen (1 tot 5 sterren). 

Het e-mailadres wat u invult zal niet zichtbaar op de site komen te staan en wordt alleen gevraagd om misbruik van het onderstaande formulier te voorkomen. 

Nabestaanden over onsPlaats uw klantervaring
Voor t eerst een uitvaart laten verzorgen door uitvaartzorg van Tilburg. Bart kwam bij ons en heeft ons in alle opzichten geholpen met het regelen van de uitvaart. Alles was bespreekbaar; er was tijd , warmte, aandacht en vooral een grote betrokkenheid. Fijn, dat er mensen zijn, die oprecht meeleven en meedenken. Ook na het afscheid kwam Bart even bij ons langs om nog even na te praten over de uitvaart. Voor ons een hele goede ervaring en wij spreken onze waardering uit voor alle mensen van uitvaartzorg van Tilburg die met zoveel passie dit vak uitoefenen.
Nogmaals onze dank !
Lamber en Lia
  · 19.12.18
Hoi Gijs en team,
Hartelijk dank voor de proffessionele en betrokken begeleiding vanaf het overlijden, tot en met de crematie van ons mam. Mede dankzij juliie was het een warm afscheid. En gaf dat ons een goed gevoel. Nogmaals bedankt
  · 26.09.18
Binnen 5 weken verloren we twee mensen die ons heel dierbaar zijn. Beide uitvaarten zijn door uitvaartzorg Van Tilburg verzorgd. De persoonlijke en betrokken aanpak van de medewerkers voelt als een warm bad. Afscheid nemen doet pijn, maar dankzij het team van uitvaartzorg Van Tilburg koesteren we mooie herinneringen aan het laatste afscheid.
  · 28.03.18
Op 4 maart is onze broer Frank overleden. Voor ons niet de eerste keer dat we met Bart en Gijs te maken hebben gehad! Ook weer bewust voor uitvaartzorg van Tilburg gekozen want wat zijn jullie goed in jullie vak! Jullie manier van handelen, de warme belangstelling, de persoonlijke betrokkenheid, de rust die jullie bewaken, het meedenken, de ideeën waar jullie steeds meekomen, het meebewegen met ons, kortom de geweldige goede begeleiding die jullie bieden, daar kunnen wij alleen maar een hele diepe buiging voor maken. Wij kijken terug op een prachtig en mooi afscheid en dat maakt het verlies gemakkelijker! Nogmaals dank en een warme groet, Willemijn en Gerie
Plaats uw klantervaring

reviews