Wij willen graag weten hoe u uw ervaring met Uitvaartzorg Van Tilburg beoordeelt. Laat hier uw klantervaring achter en vergeet niet een beoordeling toe te kennen (1 tot 5 sterren). 

Het e-mailadres wat u invult zal niet zichtbaar op de site komen te staan en wordt alleen gevraagd om misbruik van het onderstaande formulier te voorkomen. 

Nabestaanden over onsPlaats uw klantervaring
  · 14.11.19
Prettige samenwerking, met alle ruimte voor eigen inbreng, waarbij het heel fijn is dat er een positief kritische blik over je schouder meekijkt.
Dat alles heeft gezorgd voor een perfecte uitvaart.
Dank je wel Gijs.
  · 03.10.19
Van Tilburg Uitvaartzorg omschrijft zichzelf als kleinschalig, betrokken en een bedrijf met maximale persoonlijke aandacht. Niets is minder waar! Wat een fijne mensen om mee te werken en op te vertrouwen in een tijd waarin er zoveel op je afkomt.
Gijs volstaat de kunst van het ontzorgen op een warme en betrokken manier. Waar mogelijk en altijd in overleg nam hij ons veel werk uit handen wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Er was alle ruimte om ons afscheid in te vullen zoals wij dat graag wilden. Gijs zorgde ervoor dat er geregeld werd, was doortastend wanneer dat nodig was, zorgde voor een stukje humor op zijn tijd en straalde vooral rust en vertrouwen uit. Het afscheid van onze vader is hierdoor een mooie dienst geworden waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Gijs en Bart, jullie kwaliteiten maken Van Tilburg Uitvaartzorg tot een prachtig bedrijf waar jullie trots op mogen zijn. Dankjewel voor de warme samenwerking.
Voor t eerst een uitvaart laten verzorgen door uitvaartzorg van Tilburg. Bart kwam bij ons en heeft ons in alle opzichten geholpen met het regelen van de uitvaart. Alles was bespreekbaar; er was tijd , warmte, aandacht en vooral een grote betrokkenheid. Fijn, dat er mensen zijn, die oprecht meeleven en meedenken. Ook na het afscheid kwam Bart even bij ons langs om nog even na te praten over de uitvaart. Voor ons een hele goede ervaring en wij spreken onze waardering uit voor alle mensen van uitvaartzorg van Tilburg die met zoveel passie dit vak uitoefenen.
Nogmaals onze dank !
Lamber en Lia
  · 19.12.18
Hoi Gijs en team,
Hartelijk dank voor de proffessionele en betrokken begeleiding vanaf het overlijden, tot en met de crematie van ons mam. Mede dankzij juliie was het een warm afscheid. En gaf dat ons een goed gevoel. Nogmaals bedankt
Plaats uw klantervaring

reviews