Wij willen graag weten hoe u uw ervaring met Uitvaartzorg Van Tilburg beoordeelt. Laat hier uw klantervaring achter en vergeet niet een beoordeling toe te kennen (1 tot 5 sterren). 

Het e-mailadres wat u invult zal niet zichtbaar op de site komen te staan en wordt alleen gevraagd om misbruik van het onderstaande formulier te voorkomen. 

Nabestaanden over onsPlaats uw klantervaring
Na het overlijden is ons moeder zeer vakkundig en respectvol verzorgd door Thea en Franka. Later kwam Gijs om de eerste afspraken te maken over wat er geregeld moest worden. Daarna liet hij ons weer alleen omdat de rest ook gewoon later geregeld kon worden. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren! In het verleden ook andere uitvaarten mee geregeld waarbij in de eerste afspraak meteen al alles binnen 1,5 uur geregeld moest zijn en weer weg. Hoe anders was dit met Gijs. Kwam iedere dag even kijken en dan werd er ook gesproken over wat er op dat moment geregeld moest worden. Altijd met veel warmte en respect en ook met goede adviezen en altijd precies op tijd. We kunnen niet 1 ding opnoemen wat beter had gekund. Gijs voelt precies aan wat de wensen van de familie zijn, van het maken van de rouwkaart tot en met de dienst in het crematorium. Hiervoor alle lof en dank! Ook heeft Gijs Rita Vruggink naar voren geschoven voor de dienst in het crematorium omdat die goed bij ons zou passen. Niets is minder waar! Ook dit is perfect aangevoeld. GIJS, het kon niet beter, waarvoor nogmaals veel dank van Fam. Peters-van Zwam uit Herpen!
We kende uitvaartzorg van Tilburg via een werkneemster. Al vorens moeder overleed contact gehad met Franka om info te vragen.Nadat moeder overleed kwam Bart in huis en loodste ons door vele vragen en regelde alles voor ons. Onze vader gaf hij vertrouwen dat zijn vrouw in goede handen was bij hun. Aan vele kleine dingen werd gedacht, tips, en hij stond ons nabij met advies toen we zelf een kist wilde maken.Iedereen van de familie die wilde werd erbij betrokken.En de grote lijnen werden bewaakt door Bart.Het werd een mooi, waardig warm afscheid. 6 dagen na de uitvaart van moeder overleed ook vader. Weer hebben we een beroep op Bart en zijn team gedaan. Dit afscheid was zeer plotseling, maar ook toen bleek maar weer dat de begeleiding professioneel ging. Steeds werden afspraken op papier bevestigd zodat je later terug kan kijken wat er nog moet gebeuren , binnen aangegeven tijd. Waar we grote complimenten voor willen geven is dat we het heel prettig hebben gevonden dat er altijd werd gevraagd aan de nabestaanden of ze even bij de overledene mochten gaan kijken. Vol van respect.Wij zijn zeer tevreden, een professioneel bedrijf wat absoluut niet de waardigheid uit het oog verliest. Grote dank voor het hele team betreffende de begeleiding en betrokkenheid van de uitvaarten van onze beide ouders.
  · 14.11.19
Prettige samenwerking, met alle ruimte voor eigen inbreng, waarbij het heel fijn is dat er een positief kritische blik over je schouder meekijkt.
Dat alles heeft gezorgd voor een perfecte uitvaart.
Dank je wel Gijs.
  · 03.10.19
Van Tilburg Uitvaartzorg omschrijft zichzelf als kleinschalig, betrokken en een bedrijf met maximale persoonlijke aandacht. Niets is minder waar! Wat een fijne mensen om mee te werken en op te vertrouwen in een tijd waarin er zoveel op je afkomt.
Gijs volstaat de kunst van het ontzorgen op een warme en betrokken manier. Waar mogelijk en altijd in overleg nam hij ons veel werk uit handen wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Er was alle ruimte om ons afscheid in te vullen zoals wij dat graag wilden. Gijs zorgde ervoor dat er geregeld werd, was doortastend wanneer dat nodig was, zorgde voor een stukje humor op zijn tijd en straalde vooral rust en vertrouwen uit. Het afscheid van onze vader is hierdoor een mooie dienst geworden waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Gijs en Bart, jullie kwaliteiten maken Van Tilburg Uitvaartzorg tot een prachtig bedrijf waar jullie trots op mogen zijn. Dankjewel voor de warme samenwerking.
Plaats uw klantervaring

reviews