Wij willen graag weten hoe u uw ervaring met Uitvaartzorg Van Tilburg beoordeelt. Laat hier uw klantervaring achter en vergeet niet een beoordeling toe te kennen (1 tot 5 sterren). 

Het e-mailadres wat u invult zal niet zichtbaar op de site komen te staan en wordt alleen gevraagd om misbruik van het onderstaande formulier te voorkomen. 

Nabestaanden over onsPlaats uw klantervaring
We kende uitvaartzorg van Tilburg via een werkneemster. Al vorens moeder overleed contact gehad met Franka om info te vragen.Nadat moeder overleed kwam Bart in huis en loodste ons door vele vragen en regelde alles voor ons. Onze vader gaf hij vertrouwen dat zijn vrouw in goede handen was bij hun. Aan vele kleine dingen werd gedacht, tips, en hij stond ons nabij met advies toen we zelf een kist wilde maken.Iedereen van de familie die wilde werd erbij betrokken.En de grote lijnen werden bewaakt door Bart.Het werd een mooi, waardig warm afscheid. 6 dagen na de uitvaart van moeder overleed ook vader. Weer hebben we een beroep op Bart en zijn team gedaan. Dit afscheid was zeer plotseling, maar ook toen bleek maar weer dat de begeleiding professioneel ging. Steeds werden afspraken op papier bevestigd zodat je later terug kan kijken wat er nog moet gebeuren , binnen aangegeven tijd. Waar we grote complimenten voor willen geven is dat we het heel prettig hebben gevonden dat er altijd werd gevraagd aan de nabestaanden of ze even bij de overledene mochten gaan kijken. Vol van respect.Wij zijn zeer tevreden, een professioneel bedrijf wat absoluut niet de waardigheid uit het oog verliest. Grote dank voor het hele team betreffende de begeleiding en betrokkenheid van de uitvaarten van onze beide ouders.
  · 14.11.19
Prettige samenwerking, met alle ruimte voor eigen inbreng, waarbij het heel fijn is dat er een positief kritische blik over je schouder meekijkt.
Dat alles heeft gezorgd voor een perfecte uitvaart.
Dank je wel Gijs.
  · 03.10.19
Van Tilburg Uitvaartzorg omschrijft zichzelf als kleinschalig, betrokken en een bedrijf met maximale persoonlijke aandacht. Niets is minder waar! Wat een fijne mensen om mee te werken en op te vertrouwen in een tijd waarin er zoveel op je afkomt.
Gijs volstaat de kunst van het ontzorgen op een warme en betrokken manier. Waar mogelijk en altijd in overleg nam hij ons veel werk uit handen wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren. Er was alle ruimte om ons afscheid in te vullen zoals wij dat graag wilden. Gijs zorgde ervoor dat er geregeld werd, was doortastend wanneer dat nodig was, zorgde voor een stukje humor op zijn tijd en straalde vooral rust en vertrouwen uit. Het afscheid van onze vader is hierdoor een mooie dienst geworden waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Gijs en Bart, jullie kwaliteiten maken Van Tilburg Uitvaartzorg tot een prachtig bedrijf waar jullie trots op mogen zijn. Dankjewel voor de warme samenwerking.
Voor t eerst een uitvaart laten verzorgen door uitvaartzorg van Tilburg. Bart kwam bij ons en heeft ons in alle opzichten geholpen met het regelen van de uitvaart. Alles was bespreekbaar; er was tijd , warmte, aandacht en vooral een grote betrokkenheid. Fijn, dat er mensen zijn, die oprecht meeleven en meedenken. Ook na het afscheid kwam Bart even bij ons langs om nog even na te praten over de uitvaart. Voor ons een hele goede ervaring en wij spreken onze waardering uit voor alle mensen van uitvaartzorg van Tilburg die met zoveel passie dit vak uitoefenen.
Nogmaals onze dank !
Lamber en Lia
Plaats uw klantervaring

reviews