Wij willen graag weten hoe u uw ervaring met Uitvaartzorg Van Tilburg beoordeelt. Laat hier uw klantervaring achter en vergeet niet een beoordeling toe te kennen (1 tot 5 sterren). 

Het e-mailadres wat u invult zal niet zichtbaar op de site komen te staan en wordt alleen gevraagd om misbruik van het onderstaande formulier te voorkomen. 

Nabestaanden over onsPlaats uw klantervaring
  · 03.11.21
Via deze weg wil ik jullie nogmaals danken en een groot compliment geven voor de wijze waarop je ons begeleid hebt de afgelopen week. Het is niet veel mensen gegeven om met zoveel warmte toch zoveel duidelijkheid te geven. Het voelde allemaal erg natuurlijk en heeft het afscheid draaglijker gemaakt. Ook een groot compliment aan Rita, zij heeft met haar mooie woorden en warme stem goed aangevoeld hoe het moest zijn. We kijken terug op een bijzonder mooi afscheid.
  · 10.03.21
Het was voor mij geen twijfel, jullie waren degene die de crematie van ons pap zouden verzorgen.
Na het contact dat ik had met Bart was het net of we een week van tevoren elkaar nog gesproken hadden, daar zat echter zes jaar tussen ( dit was met de crematie van ons mam) dat was de eerste keer.
Hij wist meteen wie ik was en informeerde naar mijn zoon, heel bijzonder.
Nu met de crematie van ons pap hebben we weer kunnen rekenen op jullie bijzondere manier van het begeleiden hiervan. Alles was bespreekbaar niets teveel, een veilig gevoel..... het zou goed komen.
Wij waren de eerste keer met ons mam al onder de indruk hiervan.
En ook nu weer professioneel maar vooral warm en respectvol, bijzonder om te ervaren.
Bart was degene die mij met raad en daad iedere dag heeft bij gestaan met het afscheid van ons pap.
Maar weet ook dat Gijs ook belangrijk is in dit geheel samen met de mensen van jullie team allemaal... BEDANKT!

Je kunt dit maar een keer doen, dan is het fijn dat het op deze manier kan.
Nogmaals Bedankt, Ans
Ferry en Madeleine.
Na het overlijden is ons moeder zeer vakkundig en respectvol verzorgd door Thea en Franka. Later kwam Gijs om de eerste afspraken te maken over wat er geregeld moest worden. Daarna liet hij ons weer alleen omdat de rest ook gewoon later geregeld kon worden. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren! In het verleden ook andere uitvaarten mee geregeld waarbij in de eerste afspraak meteen al alles binnen 1,5 uur geregeld moest zijn en weer weg. Hoe anders was dit met Gijs. Kwam iedere dag even kijken en dan werd er ook gesproken over wat er op dat moment geregeld moest worden. Altijd met veel warmte en respect en ook met goede adviezen en altijd precies op tijd. We kunnen niet 1 ding opnoemen wat beter had gekund. Gijs voelt precies aan wat de wensen van de familie zijn, van het maken van de rouwkaart tot en met de dienst in het crematorium. Hiervoor alle lof en dank! Ook heeft Gijs Rita Vruggink naar voren geschoven voor de dienst in het crematorium omdat die goed bij ons zou passen. Niets is minder waar! Ook dit is perfect aangevoeld. GIJS, het kon niet beter, waarvoor nogmaals veel dank van Fam. Peters-van Zwam uit Herpen!
We kende uitvaartzorg van Tilburg via een werkneemster. Al vorens moeder overleed contact gehad met Franka om info te vragen.Nadat moeder overleed kwam Bart in huis en loodste ons door vele vragen en regelde alles voor ons. Onze vader gaf hij vertrouwen dat zijn vrouw in goede handen was bij hun. Aan vele kleine dingen werd gedacht, tips, en hij stond ons nabij met advies toen we zelf een kist wilde maken.Iedereen van de familie die wilde werd erbij betrokken.En de grote lijnen werden bewaakt door Bart.Het werd een mooi, waardig warm afscheid. 6 dagen na de uitvaart van moeder overleed ook vader. Weer hebben we een beroep op Bart en zijn team gedaan. Dit afscheid was zeer plotseling, maar ook toen bleek maar weer dat de begeleiding professioneel ging. Steeds werden afspraken op papier bevestigd zodat je later terug kan kijken wat er nog moet gebeuren , binnen aangegeven tijd. Waar we grote complimenten voor willen geven is dat we het heel prettig hebben gevonden dat er altijd werd gevraagd aan de nabestaanden of ze even bij de overledene mochten gaan kijken. Vol van respect.Wij zijn zeer tevreden, een professioneel bedrijf wat absoluut niet de waardigheid uit het oog verliest. Grote dank voor het hele team betreffende de begeleiding en betrokkenheid van de uitvaarten van onze beide ouders.
Plaats uw klantervaring

reviews