Uitvaart in Zeeland

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger voor een begrafenis of crematie in het dorp Zeeland? Wij zijn er om u te helpen. Uitvaartzorg Van Tilburg is een kleinschalige, betrokken uitvaartonderneming met veel ervaring in Zeeland en omgeving die u van dag 1 tot de nazorg zal begeleiden en ondersteunen.

Wij hebben als doel een goede uitvaart te verzorgen die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen, ook als deze wat minder alledaags zijn. Hierdoor wordt het afscheid een waardevolle, blijvende herinnering voor de nabestaanden. Een verdrietig, emotioneel moment, maar ook een periode om met een goed gevoel aan terug te denken.

Wij zijn bekend met alle mogelijkheden in Zeeland en omgeving als het gaat om het verzorgen van een uitvaart. Kiest u bijvoorbeeld voor een kerkelijke uitvaart in de parochiekerk Jacobus de Meerdere? Of wilt u juist een afscheidsdienst in een andere omgeving zoals een zalencentrum, restaurant of eigen locatie? Ook een avondwake in Zorgcentrum Compostella kunnen wij verzorgen.

Aansluitend kunt u kiezen uit diverse opties. Zoals begraven op de parochiebegraafplaats. Ook werken wij samen met alle crematoria in de regio, u bent dus altijd volledig vrij in uw keuze.

Na afloop van de afscheidsdienst en de begrafenis of crematie kiezen nabestaanden vaak voor een samenkomst in een informelere setting om na te kunnen praten. Ook bij deze keuzes kunnen wij u helpen.

Ook de opbaring kunnen we op elke locatie verzorgen, of dat nu in een huiselijke omgeving is of bijvoorbeeld in een mortuarium.

Uitvaartzorg Van Tilburg is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Dit betekent dat wij u altijd van dienst kunnen zijn, of u nu een uitvaartverzekering heeft of niet. 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of wilt u graag een vrijblijvend gesprek met ons? Neem gerust contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar: 0486 41 45 19.