Kosten

Verzekering

Bijna elke uitvaartverzekering biedt u de vrijheid te kiezen voor een eigen uitvaartverzorger. Ook met de zogenaamde naturapolissen van bijvoorbeeld Dela, Monuta of Yarden kunt u bij ons terecht. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.

Een uitvaartverzekering afsluiten kan rust geven door de wetenschap dat uw nabestaanden later niet voor grote onvoorziene kosten komen te staan. Er zijn 3 soorten uitvaartverzekeringen met verschillende vormen van vrijheid. Wilt u meer uitleg over verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Naturapakketverzekering

De verzekeraar levert de diensten die in het pakket opgenomen zijn. Meestal zijn echter lang niet alle kosten gedekt, waardoor vaak een aanvullende verzekering wordt afgesloten.

 

Naturabedragverzekering

Bij overlijden wordt een vast bedrag uitgekeerd, dat alleen aan de uitvaart mag worden besteed. Aan te raden is om het verzekerde bedrag jaarlijks te laten stijgen met de inflatie (premie-indexering), zodat het bedrag meegroeit met de kosten van de uitvaart.

 

Sommenverzekering

Bij overlijden wordt een vast bedrag uitgekeerd, dat vrij besteed mag worden. Aan te raden is om het verzekerde bedrag jaarlijks te laten stijgen met de inflatie (premie-indexering), zodat het bedrag meegroeit met de kosten van de uitvaart.

Begroting

Elke uitvaart is anders, dus de kosten variëren ook. Als bij een eerste gesprek de wensen doorgesproken zijn, maken we voor u een begroting. Hierdoor heeft u een duidelijke indicatie van de kosten en komt u dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wilt u nu al weten wat een uitvaart gaat kosten? Vul dan onderstaand formulier in. Op basis van de ingevulde vragen kunnen wij een indicatie van de te verwachten kosten maken. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen en kunnen we ook langskomen.

Vraag een vrijblijvende begroting aan

Naam
Vul alstublieft uw naam in.

Straat en huisnummer
Vul alstublieft uw naam in.

Woonplaats
Vul alstublieft uw naam in.

E-mailadres
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.

Telefoonnummer
Vul alstublieft een geldig telefoonnummer in.

Soort uitvaart
Ongeldige invoer

Opbaring
Ongeldige invoer

Locatie ceremonie
Ongeldige invoer

Aantal aanwezigen
Ongeldige invoer

Aantal rouwkaarten
Ongeldige invoer

Aantal gedachtenisprentjes
Ongeldige invoer

Rouwadvertentie
Ongeldige invoer

Overige wensen
Ongeldige invoer

Anti-SPAM
Ongeldige invoer