Kosten

Verzekering

Bijna elke uitvaartverzekering biedt u de vrijheid te kiezen voor een eigen uitvaartverzorger. Ook met de zogenaamde naturapolissen van bijvoorbeeld Dela, Monuta of Yarden kunt u bij ons terecht. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.

Een uitvaartverzekering afsluiten kan rust geven door de wetenschap dat uw nabestaanden later niet voor grote onvoorziene kosten komen te staan. Er zijn 3 soorten uitvaartverzekeringen met verschillende vormen van vrijheid. Wilt u meer uitleg over verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Naturapakketverzekering

De verzekeraar levert de diensten die in het pakket opgenomen zijn. Meestal zijn echter lang niet alle kosten gedekt, waardoor vaak een aanvullende verzekering wordt afgesloten.

 

Naturabedragverzekering

Bij overlijden wordt een vast bedrag uitgekeerd, dat alleen aan de uitvaart mag worden besteed. Aan te raden is om het verzekerde bedrag jaarlijks te laten stijgen met de inflatie (premie-indexering), zodat het bedrag meegroeit met de kosten van de uitvaart.

 

Sommenverzekering

Bij overlijden wordt een vast bedrag uitgekeerd, dat vrij besteed mag worden. Aan te raden is om het verzekerde bedrag jaarlijks te laten stijgen met de inflatie (premie-indexering), zodat het bedrag meegroeit met de kosten van de uitvaart.